Про компанію Dracaris, її послуги та найважливіші переваги

Пройти сертифікацію необхідно кожному виробнику України. Наявність необхідних документів дозволяє реалізовувати товар, імпортувати продукцію тощо.

Щоб підприємцю не доводилося займатися оформленням усіх документів самостійно, рекомендується звернутися до компанії Dracaris. Це дозволить виробнику зосередитися на розвитку бізнесу та не втрачати багато часу та сил на оформлення документації. Можна переглянути послуги на https://www.dracaris.org , щоб вибрати потрібний варіант.

Європейська сертифікація

Послуги з проходження Європейської сертифікації мають в Україні підвищений попит.

Проходження Європейської сертифікації дає виробнику право ставити на свою продукцію маркування РЄ. Ця позначка означає, що товар повністю відповідає стандартам якості, які діють на території Європейського Союзу. Маркування РЄ дозволяє продавати товар на ринку Європейської Економічної Зони. Відповідно, продукція, яка має таке маркування, може продаватися в Європі на законних підставах. Вихід на Європейський ринок відкриває перед виробником запаморочливі перспективи. Не дивно, що дедалі більше українських компаній прагне пройти процедуру Європейської сертифікації.

Процедура проходить у кілька етапів:

  1. Спочатку оцінюється відповідність продукції всім вимогам.
  2. Створюється технічний файл.
  3. Видається декларація відповідності європейського зразка.
  4. Продукт маркується знаком РЄ. Зазвичай маркування наноситься на продукцію чи її упаковку. Також відповідні відомості обов’язково присутні у супровідній документації.

Переваги

У компанії Dracaris багато переваг:

  1. Великий спектр послуг у проходженні сертифікації та одержанні документів.
  2. Усі завдання вирішуються максимально швидко. Компанія заощаджує час клієнта.
  3. Замовник постійно дізнається про стадії виконання замовлення. Для цього йому надається вся необхідна інформація.
  4. Спеціалізація співробітників Dracaris дуже вузька. Це важлива умова надання послуг на високому професійному рівні.
  5. Способи розрахунків із компанією максимально зручні для клієнтів. Можна оплачувати послуги на виплат. Передплата не потрібна.
  6. Постійні клієнти користуються знижками на послуги компанії та вигідними пропозиціями. Дізнавшись більше про послуги на https://www.dracaris.org , можна визначитися з необхідністю сертифікації.