Промислові світлодіодні світильники: як вибрати і які переваги мають

Промислове освітлення передбачає використання потужних приладів, здатних забезпечити потрібні показники на значних площах. Ці конструкції мають підвищені вимоги до надійності, довговічності, адже вони інтенсивно експлуатуються. Такі вироби необхідно вибирати з урахуванням комплексу факторів. Їхня відповідність нормативам буде забезпечена, якщо придбати промышленные светодиодные светильники від перевіреної компанії.

Характеристики приладів освітлення

Вибираючи пристрої в Україні для освітлення виробничих площ та приміщень, варто купувати промислові світильники, що продаються під брендом LEDSTER. Це національний виробник, який створює якісне обладнання на елементній базі Philips, OSRAM та CREE.

Цей факт доповнюється технічними можливостями освітлювального обладнання. Це стосується високої світлової віддачі в 140 лм/Вт, що дає можливість створити систему освітлення, що буде відповідати найсуворішим нормативам в галузі охорони праці. Такі пристрої підійдуть до будь-якого виробництва. Крім цього, дані види освітлювальних приладів можна встановлювати як освітлення вулиць, різних майданчиків, магістралей.

Устаткування випускається різних типів. В асортименті є прожектори світлодіодні для освітлення значних просторів спрямованим потоком, або лампи, що дозволяють забезпечити розсіяним світлом певну площу.

Термін служби становить понад 50 тисяч годин, надається п’ятирічна гарантія на всі прилади.

Переваги

Промислові світильники використовуються постійно. У цехах вони можуть працювати цілодобово, але практично всі безперервно світять у темну пору доби. Тому економічність виходить першому плані будь-якого споживача. Світлодіодні прилади споживають найменше енергії, їх купівля та експлуатація виправдають себе дуже швидко.

Важливою характеристикою продукції LEDSTER є велика різноманітність пристроїв. Вони відрізняються за потужністю, формою, способом монтажу. Можна легко та швидко підібрати варіант для конкретної ситуації. Цей фактор дозволить скомпонувати найбільш оптимальну схему освітлення під конкретні завдання та простори.

Практика експлуатації показала, що за якістю та довговічністю національна продукція не поступається закордонній, але обійдеться споживачеві дешевше. Системи та окремі прилади прості та зручні для монтажу, їх можна встановлювати в будь-яких умовах завдяки високому ступеню захисту.