Огляд моніторів на 75 Гц: ключові характеристики та рекомендації щодо вибору

Однією з найважливіших характеристик під час вибору монітора є частота оновлення екрана. Цей параметр впливає на втому зору людини під час тривалого сидіння за дисплеєм, показує якість виготовлення матриці. Пропонується до покупки монітор 75 Гц, як найбільш універсальний за вартістю та технічними можливостями.

Особливості пристрою

Сам параметр частоти оновлення екрана означає скільки разів на секунду відбувається оновлення зображення на екрані. Чим цей параметр вищий, тим зір людини менше реагує і отже очі не втомлюються. Показник 75 Гц дає можливість переглядати найдинамічніші сцени фільмів або комп’ютерних ігор, працювати з будь-якими програмами без надмірної напруги зору.

Українська компанія «Aligator» пропонує до покупки велику різноманітність моніторів із такою частотою оновлення від найвідоміших світових виробників. Вибір можна здійснити за такими параметрами:

  1. Вартість монітора задає діапазон значень повзунком на сторінці розділу.
  2. Визначити діагональ екрану та тип матриці.
  3. Вказати систему підсвічування та кут якісного огляду зображення.
  4. Вибрати покриття екрану глянсове чи матове.
  5. Визначити швидкість відгуку в мілісекундах.

Також можна задати пошук за типом кріплення, наявності поворотного екрану в альбомну або книжкову конфігурацію, вказати кількість і типи портів для під’єднання до комп’ютера.

На сторінці кожного товару є кілька фотографій, що дають уявлення про зовнішній вигляд пристрою, є опис та детальні технічні характеристики.

Переваги

У магазині є великий вибір моніторів із частотою оновлення екрана 75 Гц. Вартість є оптимальною, є бюджетні моделі для дому чи офісу, є просунуті ігрові варіанти. Також представлені пристрої з ходовими розмірами екрана діагоналлю від 21 дюйма до 32 дюймів.

На сайті реалізується продукція найвідоміших світових виробників такого обладнання. Дані пристрої підійдуть для розваг у вигляді комп’ютерних ігор або перегляду фільмів. Також монітори добре проявляють себе при обробці графіки та відео. Вони точно відображають кольори, дають детальне зображення.

Доставка можлива до будь-яких населених пунктів країни. Проводиться ретельне пакування, виріб маркується для обережного поводження з боку співробітників транспортних компаній.